Greenpipe

Kundcase

HQ

Växjö

Bransch

Produkter för infrastruktur

Grundat

2001

Innovativa produkter inom infrastruktur för en grön framtid

Greenpipe utvecklar och levererar innovativa, hållbara och användarvänliga produkter inom infrastruktur. Alla produkter tillverkas i högkvalitativ återvunnen plast för att påverka miljön så lite som möjligt. Deras mest kända produkter är den delbara och mångsidiga rörserien Snipp & Snapp® som har en mängd användningsområden.

Uppdrag

Jag har hjälpt Greenpipe att presentera sina referenscase på ett mer kreativt och professionellt sätt där storytelling har varit en viktig del för att göra casen mer engagerande och läsvärda. Målet har varit att Greenpipe ska kunna använda sina referenscase som ett verktyg i sin försäljning och marknadsföring.

Jag har tagit hand om projekten från start till mål – intervjuer med kund och medarbetare, textproduktion, design av layout och projektadministration.

I slutleveransen ingick en lång version av caset, en kort sammanfattande version, bilder till sociala medier och Powerpointpresentation. Jag översatte också allt material till engelska. Kunden var mycket nöjd med mitt arbete.

Se exempel på texter

macbook-front
Citat

En mycket skicklig copywriter och en ovärderlig partner

Vi tog hjälp av Charlotta för att ta ett nytt grepp om hur vi presenterar våra referenscase. Charlotta tog ett helhetsansvar för projektet – från djupgående intervjuer med kunden och vårt team till att skapa en berättelse om projektet som gjorde caset betydligt mer engagerande och läsvärt.

Hennes känsla för storytelling, detaljer och språk har inte bara visat att hon är en mycket skicklig copywriter utan också adderat ett mervärde till projektet.

Charlotta är professionell, lyhörd och har verkligen överträffat våra förväntningar, varför vi starkt rekommenderar henne som copywriter för kundcase (och annat). Hennes arbete har haft en stor inverkan på hur vårt projekt uppfattas och att vi även fått snyggt designade PDF:er, bilder till sociala medier och en PPT gör att vi kan använda referenscasen på många sätt i vår försäljning och marknadsföring.

Vi ser Charlotta som en ovärderlig partner för alla som vill visa upp sina kundprojekt på ett kreativt, engagerande och förtroendeingivande sätt.

Kenneth Fridenborn
Marknadschef, Greenpipe Group AB

Vill du också ha hjälp med copy?