Dematek

Artiklar, kundcase, nyhetsbrev m.m.

HQ

Stockholm

Bransch

Lyftutrustning

Grundat

1994

Världens största urval av lyftutrustning

Dematek, med 160 anställda, har Sveriges bredaste sortiment av lyftutrustning och erbjuder trygga lyft till kunder över hela landet. Deras kompetenta personal både utvecklar, säljer, servar och installerar produkter för att hantera stora och små laster. Bland produkterna finns bland annat traverser, telfrar och svängkranar.

Uppdrag

Under flera år har jag anlitats löpande av Dematek och jag har hjälpt dem med texter till bland annat längre kunskapsartiklar, kundcase, nyhetsbrev, medarbetarporträtt, produkttexter och broschyrer. De komplexa produkterna har krävt ett gediget researcharbete och de flesta uppdrag har inneburit en eller flera intervjuer. Flera av uppdragen har även krävt SEO-optimering.

Se exempel på texter

macbook-front
Citat

Dematek har samarbetat med Charlotta under 2 år och hon har hjälpt oss med texter till hemsidan, kundcase och kunskapsartiklar. Charlotta har varit lyhörd, väldigt bemötande och flexibel, vilket har underlättat vårt samarbete och hon har levererat mycket bra texter till oss som krävt inga eller endast små ändringar innan publicering.

Jag kan varmt rekommendera Charlotta som verkligen har varit en toppenbra samarbetspartner som man vet alltid levererar.

Jelena Jovic

Marknadskoordinator, Dematek

Vill du också ha hjälp med copy?