Mina tjänster

Copy och content som når fram

Jag hjälper dig med strategisk copywriting och content marketing (eller enbart strategi) för hela kundresan.

Alltid med fullt fokus på att hjälpa dig att lösa dina kommunikationsutmaningar och nå dina affärsmål – fler affärer, fler leads, lojalare kunder, ett starkt varumärke.

Eller vad just du siktar på. Konkreta resultat, helt enkelt.

Vad kan jag hjälpa dig med?

Copywriter engelska

Jag skriver även på engelska eller översätter från svenska till engelska (och tvärtom).

Copywriting

Effektiv copy som engagerar och konverterar kan ta ditt företag till stjärnorna. Jag hjälper dig med kristallklar och träffsäker copy som säljer, skapar leads och bygger starka kundrelationer 24/7/365.
C

Mina tjänster inom copywriting

Hemsidor

Din hemsida är navet i din marknadsföring och copyn behöver skapa resultat – leads, affärer, lojala kunder. Jag hjälper dig att få de resultat du vill ha av din webbplats med copy som säljer och bygger relationer 24/7/365.

Läs mer →

Kampanjer

Vill du lansera en ny produkt? Sälja mer av en tjänst? Nå en viss målgrupp med ett erbjudande? Med tydliga budskap och vass copy till rätt målgrupp bygger du en effektiv säljmaskin som förvandlar besökare till betalande kunder.

E-postmarknadsföring

E-post är och förblir en av de absolut starkaste kommunikations-kanalerna för att nå din målgrupp. Jag hjälper dig med engagerande nyhetsbrev och e-postkampanjer som gör läsare till leads och leads till lojala kunder.

Konsultation

För att veta åt vilket håll du ska gå (och slippa chansa) behöver du en tydlig plan för företagets marknadsföring. Jag hjälper dig att sätta rätt strategi och få full koll på din kommunikation.

Content writing

Innehåll i hög kvalitet är en säkert sätt att stärka ditt varumärke. Jag hjälper dig med content som din målgrupp vill läsa, som både utbildar, inspirerar och får dem att vilja ha mer av dig. Självklart sökmotorvänligt.
C

Mina tjänster inom content writing

Kundcase

Att visa upp hur bra du hjälpt dina tidigare kunder i ett attraktivt story-format är ett av de vassaste verktygen för att attrahera och sälja till nya kunder. Jag levererar välskrivna kundcase som på bästa sätt stödjer dina affärsmål.

Läs mer →

LinkedIn-inlägg

B2B-företag som vill driva affärer via sociala medier ska satsa på LinkedIn. Jag hjälper dig med slagkraftiga inlägg som ger dig en trogen följarskara du kan bygga relationer med och så småningom omvandla till kunder.

Artiklar & blogginlägg

Jag hjälper dig med inspirerande och utbildande artiklar till din sajt som positionerar dig som branschens kunskapsledare. Väl researchade texter som folk vill läsa, som attraherar leads och som driver trafik från Google.

Redo för copy och content som skapar resultat?