Vad kan jag göra för dig?

Mina tjänster

Som professionell copywriter kan jag hjälpa ditt företag med slagkraftiga idéer och övertygande texter som får folk att tänka, känna och framför allt göra. Kort sagt köpa det du har att sälja. Eller öka engagemanget och stärka ditt varumärke om det är målet.

Receptet? Rakt på sak – inget krångel. Väcka uppmärksamhet men ändå ha trovärdighet. Oavsett typ av text eller kanal.

Under mer än 15 år har jag skrivit copy för både webb, print och sociala medier. Och oavsett vilken bransch du tillhör kan du tryggt lägga dina ord i mina händer då jag har bred erfarenhet från både B2B och B2C. Jag har skapat texter till företag och organisationer inom alltifrån stålprodukter och lyftutrustning till skolor och kaféer.

Copywriter tjänster

år som copywriter

genomförda copyprojekt

koppar kaffe (i runda slängar)

Copywriter engelska

In English?

Jag skriver även på engelska eller översätter från svenska till engelska (och tvärtom).

Skapa en supereffektiv säljmaskin

Copy för din hemsida

Är Googles robotar de enda som läser din hemsida? Eller tappar besökarna intresset innan de ens är i närheten av köpknappen? Att ha en tjusig webbdesign hjälper absolut. Snygga färger likaså. Men det är orden, copyn, som har den verkliga kraften att förvandla din webbplats från en ordinär dussinsajt till en supereffektiv säljmaskin som levererar 24/7.

Som copywriter hjälper jag dig med slagkraftiga och sökmotorvänliga texter som griper tag, inspirerar och får dina besökare att agera. Med andra ord fylla varukorgen, bli medlem, kontakta dig, börja prenumerera på ditt nyhetsbrev eller vad just du vill att de ska göra.

Förvandla din kunds inkorg till guld

Copy för e-postkampanjer och nyhetsbrev

E-post är en av internetvärldens verkliga trotjänare och trots sociala medier och allt annat som finns idag är den starkare än någonsin som kommunikationskanal. Det är en fantastiskt verktyg för att nå fram till och övertyga din målgrupp.

Men oavsett om du bygger din e-postlista, lanserar en ny produkt eller säljer via ditt nyhetsbrev behöver du skicka engagerande e-post som din målgrupp faktiskt vill läsa. E-post som både bygger relationer och driver försäljning. Det kan jag hjälpa dig med.

Öka din synlighet för potentiella kunder

Copy för sociala medier

Idag är det mer eller mindre ett måste att finnas i sociala medier – eftersom det är där dina kunder finns. Att regelbundet synas i rätt sociala medier gör att du kan bygga en trogen följarskara som gillar ditt företag och som du så småningom kan omvandla till kunder.

Men sociala medier-världen är som bekant högljudd med miljontals inlägg som publiceras varje dag. Det gäller att sticka ut för att få uppmärksamhet. Jag hjälper dig med slagkraftiga texter till exempelvis Facebook, Instagram, LinkedIn och Twitter. Texter som får dina följare att gilla, kommentera, dela, klicka, köpa eller vad just du vill att de ska göra.

Attrahera kunder med bra innehåll

Content Marketing

Content marketing är definitivt det nya svarta inom marknadsföring. Genom att publicera bra innehåll i hög kvalitet som hjälper dina kunder – tillför värde – får du dem att komma till dig istället för att du behöver jaga dem.

Jag hjälper dig att skapa content för dina kanaler. Det kan vara blogginlägg, kunskapsartiklar eller kundcase för din hemsida, kundmagneter för att bygga din e-postlista, artiklar till LinkedIn, videomanus till YouTube eller vad just du behöver.

Jag kan även hjälpa dig med copy till säljbrev kundcase annonser broschyrer pressreleaser kundtidningar eller något annat som behöver ord

Mina övriga skills

WordPress

WordPress

  • 90% 90%
Photoshop

Photoshop

  • 80% 80%
InDesign

InDesign

  • 70% 70%
Illustrator

Illustrator

  • 60% 60%