Världens bästa reklamfilm?

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 1 juli 2009

Jag tror faktiskt att det kan vara den här.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4oAB83Z1ydE]

Jag tröttnar aldrig på att titta på Apples inspirerande film. Och slutklämmen ”The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do” är bara så bra. Fler människor borde vara och tänka som Einstein, Martin Luther King, John Lennon, Dalai Lama och filmens alla andra mästare. Annorlunda. Då är jag övertygad om att vi skulle få en bättre värld.

————————————————————————————–

Svänger
Att Sverige tagit över ledartröjan i EU idag. Den som är boss är ju tuffast.

Svänger inte
Känslan man får av att vistas i en luftkonditioneringsfri spårvagn utan öppningsbara fönster som man delar med en allt för stor procentuell andel av deltagarna i Partille Cup.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...