Väntan blev kort. Hurra!

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 6 juli 2009

Efter att i mitten av juni ha fått det tråkiga beskedet att 1000apor skulle kasta in handduken har jag saknat den förströelse under arbetsdagen som bröderna Schulmans bloggar gav. Det var de perfekta mikropauserna att kolla om de skrivit något nytt. Framför allt har hoppats att Alex ska fortsätta blogga och igår läste jag i Aftonbladet att så kommer bli fallet.

Den nyblivna fadern Alex har startat en pappablogg på Aftonbladet och jag är övertygad om att kvällsblaskan gjort en strålande värvning. Även om betraktelser kring barn inte riktigt är mitt område så är hans texter alltid läsvärda och jag kommer att följa hans nya liv som pappa till lilla Charlie Schulman.

Skapa den bästa pappablogg som världen skådat nu, Alex!

——————————————————————————————

Svänger
Poporkestern Deportees. Deras skiva Under The Pavement/The Beach är fantastisk, speciellt låten ”When They Come”. Precis sådan melodistark pop med falsettsång som jag älskar. Fortsätter ni sa placerar jag snart in er i samma musik-som-svänger-som-fasen-fack som Fibes, Oh Fibes!

Svänger inte
Bankernas avgifter. Å ena sidan skickar de gång på gång ut meningslösa förteckningar över kontotransaktioner som förbrukar åtskilliga kvadratkilometer regnskog. Men när man sedan faktiskt vill ha vissa uppgifter på papper från dem så kostar det plötsligt 80 spänn per halvår. Irriterande.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...