Välkommen gröna granna sköna sanna sommar

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 18 juni 2009

Det är de stillsamma förhoppningar jag har inför midsommarafton detta år. Sommarens ankomst ska firas i den kungliga hufvudstaden och det innebär ett par välförtjänta lediga dagar för Copy Charlotte. Efter att ha skrivit ett par sista texter på tåget imorgon ska jag bara lata mig i hela fyra dagar. Fantastiskt! Får jag för stor abstinens från copyarbetet så kan jag ju alltid ordvitsa lite till midsommarsnapsen …

Och oj vad jag är peppad inför midsommar. Jag längtar efter Rönnerdal, dans på Brännö brygga (om det finns någon sådan motsvarighet i Stockholm) och slår kanske till och med till på barfota utan strumpor och skor. Antar rollen som den ljuva flickan i aspelunden. En trevlig sak i år är ju att jag inte längre behöver plocka några sju sorters blommor, men ett par hopp över gärdsgårdar hade inte varit fel. Jag känner att denna somriga högtid ligger för mina fötter!

Och till er som läser: ha en prima midsommar. Snapsa, dansa och tryck i er sill och jordgubbar. Som midsommarpresent får ni en av ICA:s gamla reklamfilmer på temat.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yJRqjJ4C5G4]

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...