Valborgs gladaste nyhet

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 30 april 2009

Vilken dag det här är! Förutom att kungen fyller år och vårens ankomst ska firas på ett soligt Hisingen ikväll möts jag vid det dagliga besöket på 1000 apor av nyheten att min fashionfavorit Style by Mats-Mats är tillbaka med Fashion-TV igen. Äntligen får jag höra honom utbrista ett ”Gah!” så fort han får cravings för något.

Och vilken comeback sen – Fashion-TV från det stora äpplet over there. Modegurun tar turistbussen runt stan och sätter självklart upp reglerna för sina medpassagerare.

– Don’t smile – it’s fashion.

Guiden konstaterar respektfullt att ”the fashion police” visst är på bussen. Men babblar på. Och Style by Mats-Mats får snart nog av henne:

– Det här är inte fashion – vi måste gå av bussen.

Jag har saknat dig, Style by Mats-Mats. Välkommen tillbaka. Du behöver inte bara visa the new yorkers utan också Sverige var modeskåpet ska stå.

Vilken valborg det blir ikväll. Så mycket att fira.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...