Ursäkta, men hur fungerar ett snappy operativsystem?

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 11 september 2009

Jag är i datorköpartagen och har fått höra att jag bör vänta tills Microsofts nya operativsystem Windows 7 kommer. Men efter att ha sett deras senaste reklamfilm…eh…jag hoppas att systemet inte är lika meningslöst som filmen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ssOq02DTTMU]

Reflektion 1: Snälla Microsoft, ta bort råttan! Det är ett äckligt djur. För övrigt är det en söt liten tjej, men resten av filmen saknar helt poäng. Och ”snappy” är kanske inte direkt nyckelordet när jag väljer operativsystem … Ja ja, jag hoppas i alla fall att våra svenska pudelrocksveteraner Europe fick en rejäl hög med pengar för att ha sin låt med i något sådant här.

———————————————————————————————-
Svänger
Aftonens hotellbarsdrink med Stockholmsvän.

Svänger inte
Halvfartsjobbande på hemmaplan för tredje dagen i rad. Försvinn förkylning, försvinn!

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...