Tar bra reklam också sommarledigt?

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 22 juni 2009

Nu är midsommarfirandet avklarat och den varma årstiden i antågande. Men med sommarens ankomst kommer inte bara solvarma klippor, mygg och beach 2009-ångest utan också tv-reprisernas storhetstid. Och i år funderar jag på om reklamkampanjerna går in i samma koma som tv-mediet under denna tid av året. För nu var det ett bra tag sen jag såg någon reklam som fick mig att höja på ögonbrynen.

Har kvalitetsreklamen lämnat in för säsongen, packat picknickkorgen och förpassat sig till någon lummig park? Eller månne tagit en sista minuten-resa till Mallis? Om svaret är ja, vem beviljade denna semester? Det är inte okej. Och sommarvikarierna håller verkligen inte måttet. Skärpning!

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...