Rolle i reklamfilm!

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 2 september 2009

Ibland får folk verkligen till det här med mixa det bästa från två världar. Mia och Klara i kombination med reklamfilm – jag tror faktiskt inte att det kan bli så mycket bättre än så. Ta en titt på när Rolle förklarar för sin flickvän Josefin var webbläsarskåpet ska stå.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MWOn9Ff8_J0]

Alla tiders, Microsoft! Fortsätter ni så här kommer jag vara er browser trogen.

——————————————————————————————

Svänger
Att jag nu nästan har full koll på min buffé till lördagens fest.

Svänger inte
Att kvällarna går så snabbt nuförtiden. Vad hände med min fritid?

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...