Roligheter längs med vägen

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 24 april 2009

Utmed vägarna kan ibland ens sinne för humor sänkas ett par nivåer. Saker blir plötsligt roliga på ett annat sätt. Och baksidan med att färdas i en snabbåkande buss är att man inte hinner fånga saker man ser med sin mobilkamera innan man åkt förbi.

I trakterna kring Kolmården verkar det bo ett gäng lustigkurrar – kanske rentav en samling glada laxar i detta djurparksområde? De hade nämligen smällt upp en minst 20 kvadratmeter stor trätavla på en åker bredvid vägen där följande text var skriven (egentligen i versaler):

Ett bra sätt att avfolka en bygd är att ta bort brandkåren.

Kanske en vits, kanske ett ställningstagande mot en indragning av eldens bekämpare. Jag vet inte. Men jag tyckte att det var en rätt rolig skylt.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...