Personlig produktplacering av rang

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 23 april 2009

Efter en trevlig kväll på Idéfestivalens kick-off Dreamz har jag nu tömt mina skor på en hög sand – en souvenir från Spacy’s Beachen som Ingvar Oldsbergs inomhusstrand Oldsbeach numera heter. Vad som ligger bakom namnbytet (som är betydligt sämre) går bara att spekulera i. Har entertainern från Götet kanske sålt av sitt verk i sann entreprenöranda? Frågan tål att forskas i. En liten kvarleva från fornstora dagar hittade jag i alla fall utanför ingången.

oldsbeach-logga

Och väl inne i lokalen gick det inte att ta miste på vem kungen är. En mäktig installation fanns nämligen att skåda i sanden. Och jag var inte sen att posera framför – vem vill inte vara på bild med en kändis liksom?

oldsberg-och-jag1

Jag har aldrig sett så många Oldsberg förut – på bilden ser ni bara en bråkdel. Helt fantastiskt. Han är en skön lirare denne man och en personlig produktplacering av denna kaliber har sällan skådats. Jag ser fram emot den dagen då ett gäng Copy Charlotte-huvuden sticker upp någonstans – ur sanden, ur Avenyns asfalt eller i värsta fall åtminstone ur någon sumpmark i skogen. Det vore mäktigt. Oldsbergigt mäktigt.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...