Om jag fick leva i en reklamfilm …

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 21 april 2009

… skulle det vara den här. Så himla fin.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0oWGD5yYS9g]

Mästerregissören Sofia Coppola, som ligger bakom en av mina favoritfilmer Lost In Translation, har gjort den här reklamfilmen för Miss Dior Chérie.

Och filmens vackra bilder lyfter ytterligare när de ackompanjeras av Brigitte Bardots underbara låt ”Moi Je Joue”. Denna franska skönhet som numera är en driftig djurrättsaktivist, var när det begav sig inte bara skådespelare och modell utan också en sångerska av rang. Så lyd mitt råd att lyssna (och titta) mer på henne här.

Och titta även på fröken Coppolas verk en gång till. Vem vill inte vara flickan i filmen?

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...