Nytt inslag på Copy Charlottes blogg!

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 24 juni 2009

Dags för lite förnyelse. Så här i sommartider är det vanligt med repriser och gamla hjulspår, men djärv som jag är (?) tänkte jag vara tvärtom och förnya den här bloggen lite.

Vad som kanske inte är speciellt nytt, men som jag tycker är trevligt är alla dessa plus och minus-listor som finns lite överallt. Hissa/dissa, flipp/flopp – ni kan konceptet. En sådan behövs även här. Därför inför jag idag min svänger/svänger inte-lista som ska finnas i slutet av varje blogginlägg. Det kan bli kul.

Håll i hatten för nu ska det hyllas och sänkas för glatta livet!

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...