Ny fredagsrutin för en språkälskare

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 8 maj 2009

Jag har alltid haft svårt för så kallad trevlig familjeunderhållning. Let’s Dance, Så ska det låta och Bonde söker fru för att nämna några. Och med risk för att få många emot mig så har jag även inkluderat På spåret i den genren.

Men nu läser jag i Aftonbladet  att Björn Hellbergs efterträdare i detta gemytliga frågesportsprogram utsetts. Ny domare och tillika Kristian Luuks parhäst kommer att bli Fredrik Lindström, i mitt tycke en av Sveriges intelligentaste människor. Och en stor favorit. Hans tidigare program Värsta språket är en av de bästa produktioner jag sett i svensk tv och jag är därför mycket exalterad över hans medverkan.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=J4DGMD1xpSI]

Med tillskottet Lindström har programmet potential att till och med bli bättre än fredagsölen för en språkälskare som jag. Så från och med någongång i höst blir det hejdå till pubhäng och hej till På spåret för min del. En sund utveckling?

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...