Någon som har ett sommarhus till Janne?

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 2 juli 2009

Juli månad. Semestertider. Och följaktligen vill människor komma ut i skärgården. Är man då inte begåvad med skärgårdshus eller åtminstone en liten stuga är det lätt att desperationen slår till. Som för lappmakaren Jan-Olof här (som av sina vänner verkar vara kallad det mer lätt och lediga ”Janne”).

Hjälp-vill-hyra-hus-på-orus

Den stackars Janne är så rädd att inte få möjligheten att spendera sommaren i den bohusländska skärgården att han ropar på hjälp. Med versaler till och med. Han är till synes livrädd, karln. Låt oss hoppas att någon barmhärtig sommarhusamarit har förbarmat sig över Janne och hans familj om sådan finnes.

Och låt oss hoppas att otyget med att sätta ut överflödiga snedstreck så som Janne gjort på sin lapp när han skriver ”per/månad”. Detta är något jag alltför ofta ser nuförtiden. Exempelvis skriver många MVH/Pelle (eller vad personen nu heter) som avslutningsfras i meddelanden. Varför detta obehövliga snedstreck? Nej, skärp er nu Janne och alla andra!

—————————————————————————————–

Svänger
Att jag ska se mitt favoritband Fibes, Oh Fibes! på Liseberg imorgon. Ända sedan ”This City Got No Boulevards” kom har jag varit hopplöst förälskad i denna göteborgska poporkester. Imorgon vill jag höra en massa gamla favoriter och nya guldkorn som ”Love Child” och ”New York”.

Svänger inte 
Värmen. Det må låta gnälligt, men jag börjar tröttna på att vara en vandrande svettpärla.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...