Mer kärlek på cement!

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 14 oktober 2009

Som egenföretagare är det viktigt att ta hand om sig själv har jag läst (och förstått på egen hand också). Därför har jag beslutat att ta fler pauser från datorn och promenera oftare. Efter mycket sökande har jag hittat en prima runda och ett av mina favoritinslag under promenaden är denna:

Papperskorg med hjärta

Kanske världens kärleksfullaste papperskorg, mina damer och herrar! Och man blir faktiskt lite gladare. Det finns så mycket fult i vårt samhälle så varför inte ta och sprida lite kärlek på dessa trista ingredienser i vår stadsbild. Som detta skåp (jag kan erkänna att jag inte vet vad det används till):

P-skylt med kärlek

Eller denna betongvägg där någon älskar en Karin.

någon älskar karin

Hon måste vara en lycklig flicka, denna Karin. För vilket kärleksbevis – ett hjärta runt ens namn på en betongvägg mitt i centrala Göteborg slår lätt all världens blombuketter och chokladaskar. Nu kanske vän av ordning beskyller mig för att stödja klotter, det gör jag absolut inte i de fall det bara förstör och inte fyller någon funktion. Men det hade faktiskt inte skadat att sprida mer kärlek på våra tråkiga elskåp, papperskorgar, parkbänkar, betongmurar, brunnar och annat som inte gör en mänska glad. Sådan trevlig kommunikation gillar jag!

————————————————————————————

Svänger
Att det bär av till huvudstaden imorgon för långhelg.

Svänger inte
Hunddagis på promenad, folk med lövblåsare som blockerar hela gångbanan och annat som stör mig när jag är ute och spatserar.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...