Lekstuga på arbetstid

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 12 juni 2009

En fördel med att jobba med reklam är att man kan leka på arbetstid. Som i ett av mina nuvarande uppdrag för ett företag inom fastighetsautomation där vi ska bygga idén kring det kända datorspelet Tetris. Och för att riktigt förstå måste man ju lägga en hel del tid på att spela detta klassiska pusselspel. Men nu får det vara nog. Blir jag inte galen av det beroendeframkallande spelet kommer jag väl bli det av den ”smått” jobbiga ryska melodin Kalinka. Men ingen kan komma och säga att jag inte kan mitt reklamkoncept utan och innan nu …

För övrigt är det på sin plats med ett grattis i efterskott till Tetris som fyllde hela 25 år i förra veckan. 25 år är ju ingen ålder för en dam, men för ett datorspel är det mycket respektabelt. Må det leva i hundrade år!

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...