It don’t mean a thing if it ain’t got that swing!

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 14 juli 2009

Jag känner mig faktiskt lite stolt över att jag nu har lyckats uppnå 100 inlägg i den här bloggen. 100 inlägg som i alla fall har hållit någon form av kvalitet. När jag började blogga hade jag farhågorna att det skulle bli ett sådant projekt som känns roligt i tre dagar och sedan läggs ner. Och nog har det funnits svackor, även ett längre bloggbrejk, men jag har tagit mig igenom dessa och kommit ut starkare på andra sidan.

Just nu känns det riktigt roligt att blogga och jag tänkte fira det och min blogg ”It don’t mean a thing if it ain’t got that swing” med följande klipp från 1943 där Duke Ellington och hans orkester går loss i låten som bloggen fått sitt namn efter.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qDQpZT3GhDg]

———————————————————————————————-

Svänger
Att jag ska åka till Stockholm idag och vara där i nästan en månad. Kommer bli fint.

Svänger inte
Att det är sista gången jag får åka bussen till huvudstaden till ungdomspris.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...