Träning som även inkluderar trädgårdstips?

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 1 maj 2009

Jag har ju tidigare klankat ner på ungdomen och deras särskrivningar. Är vi vuxna lika goda kålsupare eller är det en ny och mognare motionsform som har lanserats?

vuxen-gymnastik

Det sistnämnda hoppas jag. För vuxen gymnastik låter faktiskt inte så dumt. Jag har alltid tyckt att gymnastik är en fånig och barnslig aktivitet, därför har jag undvikit den. Men nu, när en mognare form verkar ha skapats, har allt mitt motstånd mot motionsformen släppt. Tänk att få möjligheten att prata bostadsrättspriser, räntor, trädgårdstips och annat vuxet samtidigt som musklerna får sig en omgång. Jag ska genast åka ner till stan och inhandla ett par nya träningsskor, ingen tvekan om saken.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...