Har vinden vänt? Eller är det bara en fluga?

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 31 juli 2009

Sommar och sol. Havet och vinden. Och en doft av kaprifol. Nja, det har varit dåligt med blomdoft, men sommaren här i Stockholm har varit alla tiders. Och enligt väderrapporter hemifrån Götet så har jag gjort helt rätt i att tillfälligt emigrera hit.

Både jag och bloggen har för närvarande semester, men detta fynd i närområdet kan jag bara inte undanhålla världen. Jag är mållös.

ihopskrivning

Som jag har klagat, som jag har gnällt på alla särskrivare. Slitit mitt hår och varit nära att ge upp. Men kanske har klagosången äntligen gett resultat med tanke på denna motreaktion. Lappskrivaren går rakt emot rådande skrivtrend och skriver i stort sett ihop allt som skrivas ihop kan. Ett både rakryggat och djärvt tilltag. Vad ska man säga? Är detta början på den nya tiden – ihopskrivningens gyllene era? I så fall – kom ihåg var ni läste det först.

———————————————————————————————-

Svänger
Om två dagar sitter jag på planet på väg till ett par dagars lyxigt semesterfirande i det underskattade landet Polen.

Svänger inte
Att samtliga mina skor, hur mycket jag än använder dem, gång på gång går till ny och smärtsam skavsårsattack. Räcker det inte nu?

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...