Fräckaste accessoaren för frilansande reklamare hösten 2009

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 15 september 2009

Hej du frilansande kreatör med otymplig portfolio, omöjlig att få ner i en normal väska, som du frekvent måste kånka omkring på. Hade inte du önskat dig någon form av fodral med bärmöjligheter? Jo, rimligtvis. Och för en av oss, Copy Charlotte, är den nu här – den gröna tygkassen med broderad logotyp! En så länge finns den bara i ett exemplar (och så kommer det nog att förbli), men ändå. 

grön väska copy charlotte 

Vad sägs! Är den inte utan tvekan den fräckaste accessoren för frilansande reklamare hösten 2009? Den rymmer utan problem en normalstor portfolio och med bara lite våld kan du få ner en hel del annat också. Allt du behöver är tyg, en symaskin eller ett mycket stort intresse för att sy för hand, broderigarn och en kväll utan något att göra. Plocka fram de gamla syslöjdstakterna, ett glatt humör och vips så har även du denna praktiska väska.

Skulle pysseldjävulen sedan välja att stanna kvar i din arma kropp vill jag också påminna om vad som var vårens tuffaste accessoar för egenföretagare: din egen logga som pärlplatta.

Pärlplatta-logga

Så pyssla loss ordentligt nu. Och kom ihåg att ha roligt när du gör det!

———————————————————————————————-
Svänger
Ja, jag tjatar om Fibes, Oh Fibes! Men det är ju bara för att de är så himla bra. Och allra bäst just nu är ”Run To You”, deras duett med Kim Wilde.

Svänger inte
Att Patrick Swayze har lämnat oss. Men har man dansat som honom i Dirty Dancing är man ändå odödlig på något sätt.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...