För en gångs skull en uppföljare som faktiskt är bra

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 26 augusti 2009

Jag skrev ju i går om Primärvårdens reklamkampanj som jag tycker är alla tiders. Och i dag gillar jag den ännu mer efter att ha hittat det här kortet på dörrmattan när jag kom hem:

vårdkort

Först, innan jag öppnade det, tänkte jag att det var en hälsning från någon kamrat som plötsligt och från ingenstans hade sagt upp bekantskapen med mig. Och kände mig för ett ögonblick lite illa till mods. Men sen såg jag att det bara var ett gäng vårdcentraler som ville tala om att de finns. Ett oväntat, skojigt och smart sätt att kommunicera sitt budskap.

När det gäller exempelvis filmer brukar ju inte uppföljarna vara särskilt bra. Tänk bara Grease 2 eller Göta Kanal 2 … Men i det här fallet var det tvärtom – uppföljaren var riktigt bra. Primärvården har fått till en prima kampanj och jag väntar med spänning på vad som komma skall.

———————————————————————————————-
Svänger
Att jag ska gå på Chanel-utställningen på Röhsska muséet i helgen.

Svänger inte
Att jag aldrig ”hinner” ta de där långpromenaderna som jag skulle behöva.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...