Ett bra försök att göra världen lite vackrare

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 22 augusti 2009

Jag tycker om vackra stadsmiljöer. Vackra hus och tjusiga byggnader – bättre reklam kan en stad inte få. Därför är det synd att städerna var man än kommer är nedlusade av pågående byggnadsarbeten – och jag har fått intrycket av det så här sommartid är värre än någonsin. Visst, jag vet att dessa insatser (förhoppningsvis) leder till att staden förbättras, men det är ändå fult.

Därför blir jag glad när jag ser sådant här. Det gör i alla fall att byggarbetsplatserna känns lite trevligare och roligare.

byggarbetsplats

Olympiska ringar och liten samling djur med tillhörande hus. Allt finurligt tillverkat av byggnadsmaterial. Måste vara en samling skojfriska byggare som ligger bakom det här. Men de livade upp mitt i allt det fula och det ska de ha en klapp på axeln för. Bra jobbat!

——————————————————————————————

Svänger
Min stundande snabbtripp till skärgården. Att se lite hav och klippor gör mig alltid gott.

Svänger inte
Alldeles för mycket jobb och alldeles för lite tid.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...