Ett bidrag trots svåra bloggtorkatider

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 26 maj 2009

Att driva en blogg är ett åtagande. Något som man inte bara överger när lusten dalar. För tillfället är jag, mycket på grund av att Copy Charlotte för tillfället till min stora glädje är ett populärt företag att anlita, inne i en bloggsvacka.

All copytext jag måste skriva har gjort att bloggen tyvärr blivit lidande. Inspirationen vill inte riktigt infinna sig, men jag hoppas att jag när arbetsbördan lättat något ska komma tillbaka i gammalt gott slag. Bli mig själv igen. Men något måste jag ju, trots skrivkrampen, bjuda på – loggen får inte överges. Och det får bli den här bilden där matvarujätten City Gross gör ett försök att kränga näsdukar.

snor-billigt

Kanske kan man, av skylten att utläsa, förutom att få sig en billig matkorg även vända sig till City Gross när man behöver någon som stjäl grejer för en liten penning …

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...