Copy Charlottes nya glädjeämne?

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 18 september 2009

Apropå gårdagens inlägg om radioreklam och att jag eventuellt hittat spot, Göteborgs Energis, som inte var helt hopplös. I morse hörde jag den igen, denna gång i ett betydligt vaknare tillstånd och det visade sig att den var lika fånig som alla andra. Suck. Det känns så grymt när man får upp hoppet, känner sig lite upprymd men sedan trycks ner i skorna igen. Jag ska nästa gång lyssna tre gånger innan jag uttalar mig.

Jag får hitta nya glädjeämnen i livet istället. Som en sak jag jag plötsligt kom att tänka på: jag registrerade mig ju på Twitter i går kväll. En milstolpe i Copy Charlottes sociala media-historia! Nu följer en tid av spänning – hur ska det här utvecklas? Kommer jag tillbe mikrobloggen som det bästa som hänt mänskligheten sedan … tja, Facebook … eller kommer jag att tröttna på kvittrandet redan innan höstlöven fallit av träden? Den som lever får se.

I helgen satsar jag på avkoppling istället för uppkoppling så Twitter-projektet får jag ta tag i nästa vecka. Jag hoppas att jag kommer älska det lika mycket som mitt bloggande som nuförtiden känns som en skrivfest. Ambitionen är som synes hög. Så vi ses på tisdag Twitters out there!

——————————————————————————————
Svänger
Bara 2,5 timme kvar till min välbehövliga avkopplande helg i Stockholm.

Svänger inte
Att jag missar Håkan Hellström på Liseberg i kväll. Sorg.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...