Copy Charlotte välkomnar ett himla tjusigt nyförvärv

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 11 oktober 2009

I dag har det hänt stora saker. Efter lång tids väntan har jag äntligen slagit till på en ny datamaskin. Min gamla, som med sina snart fyra år på nacken nästan blivit en ”gamla Bettan” bland datorer, har fått stiga åt sidan till förmån för en tjusig HP Pavilion bla bla bla (dvs något modellnummer). Och ni må tro att den är grann! Svart, blank och med mönster. Så fint så.

Utan den oumbärliga hjälpen från datamaskinen är Copy Charlotte inte mycket, den är helt enkelt hjärtat i företaget. Och nu ska vi uträtta stordåd, jag och denna än så länge namnlösa skönhet. Håll i er, nu ska det bli skriva av!

————————————————————————————

Svänger
Som sagt, dagens datorköp.

Svänger inte
Sveriges insats i gårdagskvällens landskamp. Precis vad jag förväntade mig i och för sig, men ändå tråkigt.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...