Copy Charlotte har gjort rätt för sig

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 13 juli 2009

Äntligen har Copy Charlotte blivit ett respektabelt företag som drar sitt strå till stacken för allas vår gemensamma välfärd. Jag har idag, för första gången eftersom det gick att skjuta upp i tre månader, betalat f-skatt till Sveriges stabilaste myndighet Skatteverket. Och jag hoppas att slantarna kommer ordentligt till nytta.

Att betala denna skatt får mig också att tänka tillbaka på min sejour som paragrafryttare inom myndighetsvärlden. Och då känns det extra bra att ha bytt sida och blivit kund istället. Där trivs jag mycket bättre. 13 juli 2009 – dagen då det blev en anständig firma av min enmansreklambyrå. Dagen då jag gjorde debut som en företagare som gör rätt för sig.

——————————————————————————————

Svänger
Att Copy Charlottes blogg ikväll nått en milstolpe. Det här var inlägg nummer 100. Bra jobbat säger jag till mig själv.

Svänger inte
Att ingen verkar kunna rekommendera mig någon bra restaurang i Stockholm för min födelsedagsmiddag nästa vecka. Hallå, huvudstaden måste väl vara full av gourmetguldkorn?!

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...