Copy Charlotte har fått publicitet

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 21 september 2009

Vilken start på veckan! Först trillar det in två nya projekt och en förfrågan om ett tredje. Och sen är Copy Charlotte är veckans medlem på Driftig.nu, Sveriges största mötesplats för kvinnliga entreprenörer. Himla kul tycker jag. Och prima publicitet.

driftig.nu

Och vilken vecka detta kommer att bli för övrigt. För i helgen är det bokmässa här i Göteborg – lilla julafton för en sådan bokmal som jag. Med tidigare års mässbesök i minnet funderar jag i år faktiskt på att sätta en kedja på plånboken och svälja nyckeln. För det är varken smart eller sunt att köpa, och framför allt jobbigt att bära under mässan, ca 27 pocketböcker när man redan har fullt i bokhyllan hemma. Men böcker är som knark för mig. Så det är väl bara – som Ledin säger – att gilla-la läget. Förhoppningsvis kan jag hålla mig i skinnet i år. Men jag lovar inget.

För övrigt är jag ganska nöjd med att kunna bära 19 böcker i famnen på väg till kassan utan att tappa en enda. Det kräver en hel del snits ska ni veta.

Vi ses i helgen bokmalar!

———————————————————————————————-
Svänger
Lördagens promenad runt Djurgården i Stockholm. Fasligt vad grannt det var!

Svänger
Att jag under ovannämnda promenad inte lyckades lista ut vilket hus ABBA-Benny, den ende djurgårdsbo jag känner till, bor i. Kunde inte karln gett lite ledtrådar? Låtit tonerna av Waterloo ljuda genom ett fönster eller så.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...