Copy Charlotte celebration

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 21 april 2009

Två affärer på en dag! Det går bra för Copy Charlotte den här tisdagen. Kanske att jag firar det hela genom att anta detta erbjudande som jag sprang på igår kväll:

3-gamla-godingar-video1

En stilist av rang är det som ligger bakom denna skylt. Notera t ex utrymmesbesparandet genom användning av siffor istället för bokstäver när antal filmer och uthyrningstiden anges. Och kanske är upphovsmannen inspirerad av tyskan genom sitt snitsiga användande av stor begynnelsebokstav i varje ord? Man vet liksom inte – stilistiken ligger helt enkelt på en lite för hög nivå för oss vanliga dödliga.

Hursomhelst, det är ett alla tiders erbjudande väl värt en tripp till Hisingen, Göteborgs gröna ö. Och jag har fallit handlöst för namnet. VideoBlomman – snacka om att tänka utanför boxen. Filmuthyrningsvärldens egen majblomma. Fint så det förslår.

Jag undrar vilka ”Godingar” jag ska belöna mig själv med efter dagens framgångar? Spontant tänker jag mig följande trio: SOS – Segelsällskapsresan, Jönssonligan på Mallorca och Göta Kanal. 3 riktigt Gamla ”Godingar”. Blir en filmfest jag sent kommer att glömma.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...