Copy Charlotte celebration

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 19 maj 2009

Egentligen borde jag sätta på Kool & The Gangs gamla dänga ”Celebration” på högsta volym och dansa en liten glädjedans. Men jag vet inte om mina grannar skulle uppskatta det tilltaget så jag firar lite mer stillsamt i skrift istället.

Som egenföretagare kan det ibland ta tid att få betalt för det jobb man utför. Först ska jobbet göras klart, sen ska fakturan vara på 30 dagar och det ena med det andra. Men idag, efter många månaders slit, har Copy Charlotte äntligen fått betalt för första gången. Pengar in på företagskontot. Pröjs, stålars, deg – de första kulorna har helt enkelt rullat in. Fint det. Den 19:e maj 2009 är för evigt en historisk dag i min enmansreklambyrås historia.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...