Copy Charlotte celebration 2

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 27 april 2009

Idag har Copy Charlotte fått sitt hittills största uppdrag så hade det inte varit måndag så hade skumpan åkt fram. Och snittarna.

Jag och min AD-kollega ska göra ett kundevent för INUmatic som pysslar med byggnadsautomation. Broschyrer, inbjudningar, roll-ups, tidning – nu händer det reklamgrejer minsann. Så redan imorgon plockar jag fram min geniknölsvässare ur lådan. Och framöver blir det varken rast eller ro för den här ordsnickar’n. Fint det.

Förresten, ett glas Pommac bubblar väl rätt bra det också? Och är ett firande värdigt en måndag. Dags att sätta min närbutiks utbud på prov, helt enkelt.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...