Ännu en gratulation på sin plats

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 30 oktober 2009

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm ”Tonårsfesten”, producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En välförtjänt vinnare, tycker jag.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=w60jSMjycqs]

Svensk reklamfilm mår ganska bra just nu. Givetvis är etern fortfarande full av kommunikativa lågvattenmärken, men det finns en hel del fullträffar att njuta av. Fortsätt så, kära branschkollegor!

—————————————————————————————

Svänger
Att mina favoriter bröderna Schulman har premiär för sin nöjesshow på Aftonbladets webb-tv i dag. Förväntningarna är höga.

Svänger inte
Debatten om svinis-vaccinets vara eller icke vara i folks kroppar.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...

En sten har fallit från mitt företagarhjärta!

Puh ... Det är känslan jag sitter med just nu. Jag tycker det är jättekul att vara egenföretagare. Att få styra sin egen tid och driva sin verksamhet precis som man vill ha det. Men med det kommer att man liksom ska vara allt i en person. Marknadsförare, säljare,...