All you need is love

Charlotta Wortzelius
Charlotta Wortzelius
Senast uppdaterad: 2 maj 2009

Allt går att sälja med mördande reklam sägs det. Till och med en riktigt ful parkeringsskylt/busshållsplats/skåp känns trevligare om bara budskapet är rätt.

p-skylt-med-karlek 

I det här fallet kanske det är mer kärleksfull än mörande reklam i och för sig. Och apropå kärlek så är det en kärlekens dag idag då min vän ska gifta sig i Göteborgs pampigaste kyrka Oscar Fredrik. Jag hoppas dagen bjuder på något i stil med det här.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=h89BbqoPAcM]

All you need is love, love is all you need. Som beatlarna skulle ha sagt.

Mer om
skribenten

Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är frilansande copywriter och hjälper sina kunder med copy, idéer och kommunikation som förbättrar försäljningen, ger fler leads, ökad trafik och bygger varumärket. Förutom att skriva gillar hon att lära sig nya grejer, läsa böcker, soulmusik från 60-/70-talet och vara i naturen. Hon bor med sambo, son och katter i Stockholm.

Du kanske också gillar

Ännu en gratulation på sin plats

I gårdagens inlägg var jag i gratulationstagen och det fortsätter jag med i dag. Dagens (något försenade) grattis går till Systembolagets reklamfilm "Tonårsfesten", producerad av Esteban, som vann pris som 2009 års bästa reklamfilm på onsdagens Roygalan. En...

Grattis Volkswagen, det är ni värda!

Glädjen har segrat! Svenska Volkswagens film "Pianotrappan" har blivit världens mest spridda virala film någonsin. Filmen där trappan på Odenplans tunnelbanestation gjorts om till ett fungerande piano är den film det har snackats alla mest om i världens alla sociala...

Äntligen tar media sitt samhällsansvar!

Jag har två stunder på dagen då jag verkligen kan koppla av. När jag åker spårvagn till kontoret och när jag åker hem igen. För att skona mig själv och min hjärna som ständigt går på högvarv nuförtiden har jag beslutat att jag får inte göra någonting annat än att glo...