Bloggen har flyttat hem!

Äntligen har jag hittat ett anständigt hem åt min kära blogg. Inget ont om att ha sin blogg på WordPress, men det har haft sina begränsningar så nu har den flyttat hem till mig på copycharlotte.se istället. Där den hör hemma. Och då var det lika bra att köra en extreme makeover på utseendet också.

Tack till min duktiga och snälla vän Thomas för all hjälp med kodning och flytt.

Nu ska jag blogga så tangentbordet ryker. Om reklam, varumärken, språk, egenföretagande och allt annat som får mitt liv att svänga som den värsta jazzlåten. Häng med!

Svänger
Självklart att jag designat om och flyttat min blogg.

Svänger inte
För lite tid, för mycket att göra. Ständigt denna omöjliga ekvation.

Om skribenten Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är strukturerad vildhjärna som älskar kommunikation i allmänhet och det skrivna ordet i synnerhet. Hon är en påhittig, nyfiken och hängiven frilansande copywriter och kommunikatör som lever under mottot "It don’t mean a thing if it ain’t got that swing". --- Fler blogginlägg skrivna av Charlotta. Google+ | Facebook | LinkedIn

Kommentera




Kommentera