Ja må den leva, ja må den leva, ja må den leva uti hundrade år. Ja visst ska den leva, ja visst ska den leva, ja visst ska den leva uti hundrade år! Ett fyrfaldigt leve för Copy Charlottes blogg ”It don’t mean a thing if it ain’t got that swing”, den leve – hurra, hurra, hurra, hurra!

I dag för exakt ett år sedan tog jag beslutet att börja blogga. Ambitionsnivån var hög, nu skulle det uträttas skriftliga stordåd och pennan (eller tangentbordet för att vara korrekt) var vässat till max. Lusten att skriva har sedan gått upp och ner – det har varit alltifrån eufori till hoppa-i-brunnen-känslor – men jag har ändå hyfsat kontinuerligt slängt ihop inlägg på den här bloggen. Det är jag glad  (och lite stolt)  för.

Den största händelsen under året är naturligtvis att bloggen fått sig en rejäl makeover utseendemässigt och har blivit en helhet med CopyCharlotte.se. Andra grejer värt att minnas var när ett simpelt inlägg om en rolig Blocket-annons gav ett chockerande antal besökare under en dag och när jag fick en kommentar av Piratpartiets egen hövding Rick Falkvinge. Och de så kallade näthatarna har varit skonsamma: förutom att jag blivit dissad för att inte gilla mjukisbyxor, Amy Diamonds särskrivningar eller att bo ovanpå en pizzeria har mina läsare varit snälla.

Jag hoppas att bloggen den 6 april 2011 firar en storslagen 2-årsdag och att jag fram tills dess kommer att bidra med finfina inlägg om det som får mitt liv att svänga allra mest. Jag ska göra mitt bästa, det lovar jag. Och nu ska jag fira!

Party

Svänger
Att bloggen firar ett år såklart!

Svänger inte
Ingenting – bloggen firar ju ett år i dag!

Gillade du det här? Dela vetja!